Bericht versturen
Thuis

Guangzhou Hanker Auto Parts Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Auto de Delennaamloze vennootschap van Guangzhouhanker als belangrijke fabrikant en leverancier van motorvervangstukken in China. Ons bedrijf werd gevestigd in Guangzhou-stadschina.our bedrijf werd gevestigd in 1998.We-de zuiger van de vervaardigingsmotor en wij specialiseren ons in motorvervangstukken zoals trapas, zuigerring.cylinder voering, nokkenassen, koppelstangen, cilinderkoppen, cilinderblokken, motorkleppen, klepgidsen, klepzetel, motorlagers, hoofdpakking, volledige pakkingsreeks, olieverbindingen, oliepompen, waterpompen, koppelstangring, tuimelaar en turbocompressoren, injecteurskokers, enz. voor Isuzu, Cummins, Toyota, Nissan, Mitsubishi, Hino, KOMATSU, Hyundai, Steyr, Deutz, Navistar. Onze producten zijn uitgevoerd naar vele landen. Wij streven ernaar om hoogte te ontmoeten - kwaliteitsnormen, concurrerende prijzen aan te bieden en snelle levering te verzekeren. Op deze wijze, zijn onze producten marktgoedkeuring en klantentevredenheid blijven de afgelopen jaren bereiken. Wij pogen de eisen van cliënten rond de wereld te ontmoeten. Ons werk merk samen: IZUMI, NDC, TAIHO, DAIDO, HOLSET ENZ. Met hoogte - kwaliteitsdelen, snelle respone, correcte delen, veilig pakket en snelle levering, pogen wij een relatie op lange termijn, win-win en betrouwbare met elke klant te bouwen.


Weclome aan contact met ons!

 

CHINA Guangzhou Hanker Auto Parts Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

CHINA Guangzhou Hanker Auto Parts Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

1998, gevestigd Bedrijf

 

2005, OEM voor binnenlandse markt

 

 

2009, begint om overzee markt te openen

 

 

2010, wordt het populairste autodelenbedrijf van Zuid-China.

 

2015, werd de betrouwbaarste en betrouwbare die ondernemingen van de integriteitsleverancier, producten naar meer dan 80 landen en gebieden worden uitgevoerd.

 

2019, brengt goedkeuring ertoe om voor „High-tech Onderneming“ van toepassing te zijn en bereikt acht octrooien. Producten naar meer dan 120 landen worden uitgevoerd dat.

 

 

 

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : Hanker

Aantal werknemers : 20~50

Jaarlijkse omzet : 5000-10000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Guangzhou Hanker Auto Parts Co., Ltd Certificaten